Mladi talent Cedevite potpisao ugovor sa španjolskom Zaragozom

Foto: fah

Španjolski košarkaški prvoligaš Zaragoza dovela je iz hrvatskog prvaka Cedevite 19-godišnjeg Lovru Mazalina, te je potpisala s njim dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mazalin, krilni igrač visok 204 cm, prošle sezone je bio na posudbi u Zadru. U hrvatskom prvenstvu je bilježio 9,3 koševa, 5,5 skokova i 2,3 asistencije po susretu.

S hrvatskom reprezentacijom do 18 godina osvojio je 2014. brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Turskoj, dok je godinu dana ranije osvojio srebrnu medalju u Latviji.

Mazalin je prvo pojačanje Zaragoze, koja je prošlu sezonu završila na 15. mjestu među 17 klubova prve španjolske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.