Mladi Vatreni lako protiv San Marina

Zaprešiæ, 12.10.2015.- U Zaprešiæu odigrala se prijateljska utakmica U21 reprezentacija Hrvatske i Rusije. Foto HINA/Mario ÆUŽIÆ/mæ

U utakmici 6. kvalifikacijske skupine za odlazak na Euro hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine pobijedila je u Šibeniku selekciju San Marina s 4:0 (2:0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska U21 vrsta ubilježila je i četvrtu pobjedu u kvalifikacijama za EURO, te ostala na čelu skupine s maksimalnih 12 bodova. Izabranici Nenada Gračana lako su se na šibenskom Šubićevcu obračunali s nejakim San Marinom i samo je bilo pitanje s koliko će golova u mreži gosti otići s terena. Hrvatska u četiri utakmice u skupini još nije primila gol, a postigla ih je dvanaest.

Prvi pogodak zabio je u 12. minuti Alen Halilović uz pomoć braniča gostiju Battistinija, a u 44. minuti Antonio Milić je glavom pogodio za 2:0. U 47. minuti na 3:0 je povećao Dino Perić, a četiri minute kasnije u strijelce se upisao i Marko Pjaca za konačnih 4:0.

Sljedeći susret Hrvatska igra s daleko jačom Španjolskom, u utorak u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska vodi s 12 bodova, europski prvak Švedska i Španjolska imaju po 7, Gruzija 6, a San Marino i Estonija po jedan bod.

Hrvatska – San Marino 4:0

Strijelci: 1:0 Halilović (12), 2:0 Milić (44), 3:0 Perić (47), 4:0 Pjaca (51).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA: Livaković – Mikanović (Brlek, 62), Perić, Ćaleta Car, Milić – Ćorić, Radošević (Tudor, 62), Pašalić – Halilović, Vlašić, Pjaca (Fiolić, 76)

SAN MARINO: E. Benedettini – D’Addario, Cesarini, M. Battistini, Grandoni, Proli – Zafferani (Ceccaroni, 61), L. Censoni, Golinucci (Francini, 52), Tomassini (Raschi, 82)- Bernardi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.