Gračan o Livaji: Mora početi razmišljati na drugi način kako bi dobio priliku

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Nenad Gračan izašao je danas pred novinare kako bi najavio prijateljsku utakmicu koju će ‘mini-kockasti’ igrati protiv Slovenije u srijedu u 15 sati u Koperu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Utakmica nam je vrlo važna jer se radi o zadnjoj provjeri prije kvalifikacijskog dvoboja protiv Ukrajine u svibnju. Mi ćemo, osim toga, priliku dati i nekim mlađim igračima koji će ući i u sljedeći ciklus, iz 1994. i 1995. godišta – rekao je Gračan, koji smatra da je Slovenija idealan protivnik:

– Važan je i rezultat, igramo protiv protivnika po mjeri. Slovenija je agresivna momčad i dobro igra u svojoj kvalifikacijskoj skupini. Primjerice, pobijedili su Bugarsku u gostima 5:1. Ozbiljan su suparnik.

Gračan nije mogao izbjeći pitanje o Marku Livaju, koji je opozvan iz reprezentacije nakon što ga je Atalanta suspendirala zbog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ima kvalitete koje su nam zanimljive, ali postoje određeni kriteriji što se tiče reprezentativaca. Ne možemo raditi protiv kluba koji ga je suspendirao, a on mora razmišljati na drugi način kako bi dobio priliku u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.