Gračan nakon poraza od Walesa: Nadam se da će utakmica protiv Ukrajine biti bolja

Foto: fah

Hrvatska ženska A reprezentacija upisala je poraz u utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wales je na svom terenu u Wrexhamu slavio s 4:0.

– Vrlo zahtjevna utakmica. Znali smo da je ova grupa jaka. Vidjeli smo i Wales koji je praktički u A grupi i, što je najvažnije od svega, ako shvatimo kako smo izgubili, to može biti i uspjeh. Ono što je mene, neću reći razočaralo, je da smo dobili tri gola u drugom poluvremenu u pet minuta i nismo mogli više reagirati, rekao je izbornik Nenad Gračan.

– Za mene ovo nije realan rezultat. Vidjeli smo drugo poluvrijeme da se može igrati. Prvo poluvrijeme smo malo popustile, ali drugo poluvrijeme smo bile bolje. Za mene smo izgubile 2:0, rekla je reprezentativka Tea Krznarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi utakmica protiv Ukrajine u utorak 9. travnja. Susret se igra u Zaprešiću na stadionu Ivan Laljak Ivić u 16 sati.

– Nadam se da će utakmica protiv Ukrajine biti bolja i da su igračice svjesne toga. Pokušat ćemo napraviti najbolje što možemo iako je natjecanje vrlo zahtjevno, tvrdi Gračan.

– Vjerujem u svoje cure i stožer te sam sigurna da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu protiv Ukrajine i dati sve od sebe i da nas dočeka puno navijača na toj utakmici u Hrvatskoj, poručila je Krznarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.