Mladi Vatreni poraženi na otvaranju Europskog prvenstva

Foto: Drago Sopta/HNS

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela pobjedom otvoriti europsku smotru u Rumunjskoj i Gruziji – u Bukureštu je bolja bila Ukrajina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Dragana Skočića porazom su otvorili svoj nastup u Skupini B Europskog prvenstva te će priliku za prolazak skupine morati tražiti u preostala dva okršaja.

Ukrajina je u Bukureštu povela u 19. minuti, kada je put kroz hrvatsku obranu pronašao Kaščuk, a najbolja prilika Hrvatske u prvom poluvremenu bio je udarac Bulata, koji je obranio Trubin.

Na samom početku drugog dijela Sikan glavom povisuje ukrajinsku prednost na 2:0, da bi mladi Vatreni u potrazi za povratkom u susret stvorili nekoliko izglednih prilika. Međutim, Stojković je pogodio gredu, dva puta precizan nije bio Beljo, a jednom Frigan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici prvog kola Skupine B sastaju se domaćin Rumunjska i Španjolska, a u drugom kolu Hrvatska igra protiv Španjolske, 24. lipnja u 20:45, također na bukureštanskom stadionu Giulesti, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.