Modra rapsodija na startu Europske lige oduševila i Igora Štimca: ‘Najbolji Dinamo koji sam gledao posljednjih godina’

Foto: snimka zaslona

Dinamo je maestralnom igrom razbio turskog nogometnog velikana, Fenerbahče, na startu Europske lige. Na kraju je bilo 4:1, a moglo je biti i 5,6, pa i 7:1. Naime, sudac je propustio dosuditi klasičan kazneni udarac za Dinamo na Maksimiru, Modri su u toj raskoši pogodili i dvije vratnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posve bezopasni ugledni Turci na kraju su morali priznati Dinamu da je bolji, barem je to bio večeras. Sjajnim startom Dinamo je stekao i dobre izglede za konačno ostvarenje sna – europsko proljeće, koje na Maksimiru sanjaju pola stoljeća.

Igrom hrvatskog prvaka bio je oduševljen i stručni komentator Arena Sporta, bivši hrvatski izbornik i bivši nogometaš Hajduka, Igor Štimac. Štimac je nakon utakmice pohvalio plave:  “Ovo je najbolji Dinamo koji sam gledao zadnjih godina!”, rekao je oduševljeni Štimac te je nastavio nizati hvalospjeve:

“Impresioniran sam! Hajrović i Olmo svoj posao rade fenomenalno, vezni red je siguran, a Theophile Catherine… Napokon stoper s kojim je Dinamo pogodio! Dobar je koliko svi prethodni stoperi koje je kupovao prijašnjih godina zajedno!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Šunjić, nogometaš koji je igrao umjesto Ademija, dobio je pohvale kako Štimca tako i drugog stručnog komentatora Arena Sporta Elvisa Scorije.

A o gostima iz Turske?

“Nonšalantni, ništa nisu odigrali, samo jedan opasniji korner, a njihov plan da idu preko Rrahmanija brzo je osujećen.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.