Modrić: Borit ćemo se do kraja

Osijek, 11.10.2021 - Utakmica kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo izmeðu reprezentacija Hrvatske i Slovaèke. Na slici Luka Modriæ.foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

U susretu osmog kola H skupine kvalifikacija za SP 2022. godine, reprezentacija Hrvatske je u Osijeku pred 9.926 gledatelja odigrala 2-2 protiv Slovačke ispustivši prvo mjesto u skupini nakon što je Rusija pobijedila Sloveniju sa 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Rusija je pobjedom u Mariboru preuzela vodstvo na ljestvici dva kola prije kraja kvalifikacija.

“Zbornaja” sada ima 19 bodova, dva više od Hrvatske, pa će po svemu sudeći o prvom mjestu u skupini odlučivati hrvatsko – ruski dvoboj u Splitu 14. studenog. Hrvatska će prije toga morati pobijediti i Maltu na gostovanju, piše HRT.

Kapetan hrvatske nogometne reprezenacije Luka Modrić jučer je zabio svoj 19. pogodak za Vatrene, a nakon prospavane noći poslao je navijačima kratku, ali jasnu poruku: – Borit ćemo se do kraja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.