Kustić zahvalio navijačima u Osijeku: Ovo je zadnji put da su kisnuli

Foto: HNS

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić uputio je zahvalu navijačima koji su unatoč lošem vremenu, svih 90 minuta u osječkom Gradskom vrtu bodrili hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijskom dvoboju sa Slovačkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Od srca hvala ljudima iz Osijeka, Slavonije i Baranje, kao i navijačima koji su došli iz drugih krajeva, na sjajnoj podršci koju su dali hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu. Bilo je uistinu impresivno vidjeti da po kiši i hladnoći deset tisuća ljudi tako bezuvjetno voli Vatrene, izjavio je Kustić za internetski portal HNS-a.

– Zahvaljujem i ljudima iz kluba, grada i županije, kao i djelatnicima HNS-a, na uloženom trudu u uspješnu organizaciju utakmice. Nakon obilaska Pampasa, uvjeren sam da ćemo iduću utakmicu reprezentacije u Osijeku igrati na novom stadionu i da je ovo bilo posljednji puta da su navijači pokisnuli na utakmici u Osijeku. Svima nam je žao da reprezentacija usprkos velikom trudu na kraju nije upisala tri boda, ali duboko sam uvjeren da ćemo u studenom biti na najvišoj razini protiv Malte i Rusije te da ćemo pred punim Poljudom imati razloga za veliko slavlje. Naravno, za to se moramo izboriti na zelenom travnjaku, a Savez i navijači dat će maksimalnu podršku reprezentaciji izvan terena, izjavio je Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.