Modrić je jučer ‘zaradio’ novi ugovor? Klopp: Real će učiniti pravu stvar

modrić
Foto: fah

Kapetan Vatrenih i desetka Real Madrida Luka Modrić jučer je oduševio nogometni svijet čudesnom predstavom na Anfieldu, gdje se njegov Real vratio iz mrtvih i pregazio Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometne legende, britanski i španjolski mediji svjesni su što je jučer naš kapetan Luka Modrić uradio u velikoj pobjedi i koliko je čudesna bila njegova izvedba u 37. godini života.

Gerrard, Shearer, Henry, Ferdinand… niz je to velikih imena koji danas rade kao stručni komentatori, a s posebnim riječima pričaju o našem Luki.

> Kakve scene s Anfielda: Navijači Liverpoola pljeskali i skandirali Luki Modriću

Asistencija za preokret, nevjerojatna mirnoća, a zatim i akcija kod zadnjeg gola oduševila je Anfield, koji ga je 87. minuti ispratio s ovacijama, sve to potvrđuje njegovu veličinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedno od glavnih pitanja prije ove utakmice za Real i našeg Luku bila je budućnost u Kraljevskom klubu, a Modrić je to komentirao riječima:

– Uvijek ponavljam istu stvar, to je da želim ostati ovdje. No moram razgovarati s klubom kako bih doznao što oni misle. Želim zaslužiti novi ugovor, a ne da mi ga netko pokloni, nitko mi nikad ništa nije poklonio.

Nakon sinoćnje predstave ostaje dojam da je Luka ‘zaradio’ novi ugovor, bila je to fantastična izvedba pa je novinare nakon debakla Liverpoola zanimalo što Jurgen Klopp misli o Modriću i novom ugovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije bio zadovoljan pitanjem i u najboljem raspoloženju, Klopp je dao jasan odgovor – Real će učiniti pravu stvar.

– Vas očito ne zanimaju moji problemi, pa tako ovo nije jedan od mojih problema. On je fantastičan igrač i siguran sam da će Carlo i Real učiniti pravu stvar za pravog igrača, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.