Modrić za Marcinu veliku reportažu otvorio dušu: Iako smo prošli svašta nemam loša sjećanja

Foto: fah

Marca je napravila veliku reportažu o najboljem hrvatskom nogometašu Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su posjetili Zadar, ali navode kako je teško pronaći tragove da je Modrić tamo rastao iako su posjetili i nogometni klub Zadar, bili u hotelu i restoranu.

“Teško je to objasniti, takvi smo mi Hrvati. Znam da je to čudno. Da je Luka Argentinac, to biste vidjeli na svakom koraku u toj zemlji”, Marci je objasnio glasnogovornik kluba Roman Morović.


Luka se za Marcu prisjetio da je u izbjeglištvu pred hotelom Kolovare stalno igrao nogomet.
“Iako smo prošli svašta nemam loša sjećanja. Bio sam samo dječak, nisam znao puno o tome što se događa i nisam primjećivao rat. Igrao sam nogomet, ali sam zbog svega puno ranije postao zrelija i snažnija osoba”, rekao je Luka.

Kako je ispričao prijatelji su mu iz Zadra iz tog vremenu, a nedavno je bio i kum na vjenčanju najboljem prijatelju koji je i njegov vjenčani kum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Hajduku su mi rekli da sam premlad i da se vratim u Zadar. Bašić mi je kazao da nisam dobar ni za Zadar, ako me u Hajduku neće. Nekoliko mjeseci nije mi dao da treniram s ekipom. Rekao je da će me objasniti za ruke da narastem. Potom je mom ocu rekao da se vratim u klub”, priča on. Bašić ga je zatim preporučio Dinamu.

“Jedini je uz moje roditelje vjerovao u mene. Žao mi je što više nije s nama. Smatrao je da jednog dana mogu zaigrati u Realu. Bio je moj najveći savjetnik i njegove riječi za mene su bile zlata vrijedne”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.