Modrić: U ovim smo uvjetima odigrali dosta dobro, naravno da je lakše igrati nego gledati

Foto: fah

Luka Modrić je odigrao 45 minuta u pobjedi Hrvatske protiv Islanda od 2:0. U drugom je poluvremenu zamijenio Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U ovim smo uvjetima odigrali dosta dobro, zabili smo dva prelijepa gola i zasluženo pobijedili. Malo je na klupi bilo hladnije… Ali tako smo se dogovorili izbornik i ja da ćemo krenuti s klupe. Naravno da je lakše igrati nego gledati,” rekao je Luka Modrić HRT-u.

“Island je čvrsta momčad, vidjelo se da su napredovali od prošlog puta. Imali su dosta opasnih situacija, ali mi smo bili koncentrirani cijelu utakmicu i nismo im dopustili da zabiju”, dodao je.

“Kako je utakmica odmicala, dizali smo se. Oni su bili kakvi smo očekivali: dosta opasni, ali i nama je rasla faza obrane, pa nam nisu zaprijetili ni iz ubačaja, nisu imali čisti udarac. Najviše je nedostajala publika. Posebno mi je žao jer je utakmica bila atraktivna,” rekao je Milan Badelj nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uzeli smo važna tri boda, bilo je teško po ovom terenu i bez gledatelja, ali ostvarili smo cilj. Njima je više odgovaralo vrijeme i mekan teren. Oni su se došli boriti, nije do izražaja došla naša igra”, ističe Domagoj Vida.

Vida je otkrio da se junak utakmice Marcelo Brozović i ozlijedio.

“Broz je dobio udarac, stavili su ga na led. Danas je povukao ekipu, svaka čast. Nadam se da će biti spreman za svoj klub. Odradili smo svoje, idemo mirno na put. Bitno da smo se malo odvojili, ali još nije gotovo. Čekamo Ukrajince i nadam se da će nam navijači napokon doći i napuniti stadion,” završio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.