Modrić se vraća prije svih očekivanja, mogao bi startati večeras!

Foto: fah

Iako je njegov oporavak trebao trajati znatno duže, a Real Madrid računao je da će zaigrati tek u El Clasicu s Barcelonom 16. listopada, Luka Modrić mogao bi zaigrati već danas u dvoboju “Kraljevskog kluba” sa Šahtarom u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Vatrenih počeo je trenirati u ponedjeljak, ali usprkos ranijem povratku treningu, smatralo se da će zaigrati najranije za vikend, u La ligi protiv Getafea. No današnji AS piše da će hrvatski veznjak sigurno biti na klupi, a možda čak i u početnoj postavi Reala u večerašnjem dvoboju s ukrajinskim klubom.

– Modrić je dao sve od sebe kako bi se oporavio puno prije od navedenog roka ne bi li pomogao Realu, koji je kiksao na jedinoj utakmici u kojoj mu je falio Hrvat, protiv Osasune, piše AS, koji na naslovnici donosi fotografiju Modrića s naslom “Modrić se vraća, Real se smije”, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.