Modrić uoči utakmice: Liverpool je velika momčad, nema favorita u finalu

modrić
Foto: fah

Real Madrid će ući u subotnje finale Lige prvaka protiv Liverpoola pun samopouzdanja te će računati na stečeno iskustvo iz velikih utakmica, no u Parizu neće biti favorita, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo iskustva u ovom natjecanju. Neki igrači su igrali četiri puta u finalu Lige prvaka, a sada imamo sreće da smo i peti put u njemu. Sada moramo pristupiti utakmici normalno, kao tijekom čitave sezone, izjavio je 36-godišnji Modrić za BT Sport.

– U finalu nema favorita. Liverpool je velika momčad, iza njega je dobra sezona, osvojio je dva kupa, do kraja se borio za naslov prvaka… Tako da nema favorita. No, mi smo puni samopouzdanja, rekao je Modrić.

– Snažni smo, mentalno smo doista dobri. Osobnost i iskustvo koje ima ova ekipa bili su presudni. Ne može se govoriti da smo imali sreće, izjavio je strateg Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.