Modrićev gol u izboru za najljepši na Euru: Evo gdje možete glasovati

Foto: fah

Pogodak Luke Modrića u pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije protiv Škotske (3-1) uvršten je među deset najljepših golova europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je protiv Škotske u 62. minuti zabio pogodak za 2-1. Bilo je to remek-djelo, udarac vanjskom stranom kopačke uz samu stativu.

Tako se upisao u povijesti “vatrenih” kao najstariji hrvatski strijelac na europskim prvenstvima. Pogodak je postigao sa 35 godina i 286 dana. Dodajmo i kako je Modrić najmlađi strijelac Hrvatske na EP-ima. Na EURO-u 2008. protiv Austrije je zabio gol sa 22 godine i 273 dana.

Među kandidatima za nagradu su i Cristiano RonaldoKevin De BruynePaul Pogba, Lorenzo InsigneFederico ChiesaAlvaro MorataMikkel Damsgaard i Andrij Jarmolenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O izboru deset najljepših golova odlučila je Uefina tehnička komisija u kojoj su Packie Bonner, Esteban Cambiasso, Fabio Capello, Cosmin Contra, Corinne Diacre, Jean-Francois Domergue, Dušan Fitzel, Steffen Freund, Frans Hoek, Aitor Karanka, Robbie Keane, Gines Melendez, David Moyes, Mixu Paatelainen, Peter Rudbk i Willi Ruttensteiner.

Konačan sud donijet će navijači glasajući na Uefinoj stranici. Možete glasovati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.