Darijo Srna: Mogu obećati da ćemo igrati do zadnjeg atoma snage!

Foto: fah

“Ne mogu obećati da ćemo osvojiti Svjetsko prvenstvo, ne mogu obećati da ćemo pobijediti Brazil ili proći skupinu, ali mogu obećati da će svaki igrač na terenu dati svoj maksimum, do zadnjeg atoma snage”, kazao je hrvatski kapetan Darijo Srna uoči početka svjetske smotre i istrčavanja na noge favoriziranim Brazilcim i dodao kako žele da svi navijači diljem svijeta budu ponosni na njih, piše hns-cff.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je kako je velik dan kada se otvara Svjetsko prvenstvo protiv Brazila i misli da će svaki Hrvat uživati.

“Igramo protiv možda najbolje reprezentacije na svijetu, ali u nogometu ne pobjeđuje uvijek bolji. Hrvatska će pokušati napraviti čudo”, izjavio je Srna.

Prijatelj je s mnogim Brazilcima, kaže kako su sve to igrači koji rade razliku na terenu i posjeduju najveću nogometnu kvalitetu. “Brazil je favorit, ali neće mu biti lako protiv Hrvatske”, kazao je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit kako zaustaviti jednu od najvećih brazilskih prijetnji Barceloniog Neymara, Srna se našalio kako će ga zaključati u hotelsku sobu ako ne bude moglo drugačije. “Izrazito ga poštujem, glavni je igrač Brazila, ali on je također živo biće kao i ja, kao i moji suigrači. Igrao sam i protiv Kake, protiv Ronaldinha i na Svjetsko smo prvenstvo došli zato što smo kvalitetni”.

Srna se dotaknuo i organizacije za koju, unatoč određenim problemima, ima riječi pohvale.

“Što se organizacije tiče, mogu samo pohvaliti sve koji su nas primili u Salvadoru i Tivoli Ecoresortu. Ljudi su otvoreni, korektni i pristupačni. U Sao Paulu su svi vrlo profesionalni, hotel i teren na stadionu su odlični te očekujem spektakl na otvaranju”, prenio je hns-cff.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.