MOO pod sve većim pritiskom da odgodi Olimpijske igre: Poslali upitnik nacionalnim olimpijskim odborima

Foto: fah

Međunarodni olimpijski odbor (MOO) pozvao je, pod sve većim pritiskom iz svijeta sporta da odgodi ljetne olimpijske igre predviđene za ovo ljeto, nacionalne olimpijske odbore da ispune upitnik o utjecaju krize s koronavirusom. Naime, najveći problem su pripreme sportaša za Olimpijske igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U formularu “COVID-19 i pripreme za Olimpijske igre u Tokiju 2020”, PITAJU nacionalne olimpijske odbore svojih zemalja članica “kako izvanredne mjere povezane sa širenjem virua COVID-19 ograničavaju treninge i pripreme njihovih spirtaša”.

MOO se raspituje u svom upitniku i o mogućim prisilnim selidbama ili relokacijama kampova za trening, ali ne objašnjava što misli napraviti s tim odgovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.