U Moskvi tijekom Svjetskog prvenstva više od tri milijuna turista: ‘Glavni grad Rusije postao najpopularniji grad na svijetu’

Foto: fah

Više od tri milijuna turista posjetilo je Moskvu u dosadašnjem tijeku Svjetskog nogometnog prvenstva, izvijestio je u četvrtak na konferenciji za novinare načelnik moskovskoga Odjela za sport i turizam Nikolaj Guljaev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moskva je postala najpopularnijim gradom na svijetu. Naš grad posjetilo je više od tri milijuna turista, s boravkom dužim od jednoga dana. Od njih, 1,2 milijuna dolazi iz zemalja koje nisu u bliskom ruskom susjedstvu, a takvih je najviše iz Kine, SAD-a, Njemačke, Nizozemske i Francuske”, rekao je Guljaev.

U Moskvi su utakmice Svjetskog prvenstva igrane stadionu Spartaka i stadionu Lužnjiki. na Spartakovom stadionu odigrano je pet utakmica, a na Lužnjikima šest. Na Lužnjikima će se igrati i finale između Hrvatske i Francuske, u nedjelju, 15. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.