Mostarski Zrinjski na sjajan način na svom Facebooku objavio kraj utakmice i pobjedu u Ljubljani

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Zrinjskog u sjajnoj utakmici u Ljubljani, a poslije produžetaka, pobijedili su Olimpiju 3:2 te su se plasirali u 3. pretkolo Europske lige. Poslije velike pobjede i lude utakmice u Sloveniji Hercegovci su na Facebooku na zanimljiv način označili kraj susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je, kako smo već spomenuli, poslije preokreta slavili nakon produžetaka, ovo je sjajan rezultat za bosansko – hercegovačkog prvoligaša, koji će u sljedećem kolu igrati na Cipru gdje ih očekuje APOEL.

Foto: Snimka zaslona

Nakon večerašnjeg uspjeha na službenoj Facebook stranici Zrinjski je na sjajan način objavio kraj susreta i veliku pobjedu u Ljubljani:

“Kraj. Rutinska pobjeda naše momčadi”, poručili su iz Zrinjskog, nakon pobjede poslije 120 minuta igre. Duhovito, sasvim sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.