Mourinho: Nekada doista pomislim da su neke kuglice na ždrijebu hladne, a neke vruće, ali sada ni sam ne bi mogao izabrati suparnika

Foto: snimka zaslona

Manchester United s dvije je pobjede (3:0, 1:0) protiv St. Etiennea ispunio ciljeve, te se plasirao u osminu finala Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Od prvog trenutka sve smo imali pod kontrolom; bili smo fokusirani, stabilni i profesionalni. Naš rani pogodak odmah je uništio sve ambicije St. Etiennea, sami smo si time olakšali utakmicu” rekao je poslije utakmice Jose Mourinho.

“Sretan sam jer je momčad doista željela pobjedu. Rekao sam igračima, ne bih pristao da mi je netko unaprijed ponudio pobjedu 2:1, od svoje momčadi uvijek imam velika očekivanja. I želim što bolji rezultat.”

“Ne, nemam nikakvih želja, navikao sam na težak ždrijeb. Nekada doista pomislim da su neke kuglice na ždrijebu hladne, a neke vruće, ali sada ni sam ne bi mogao izabrati suparnika. Tu će biti 16 vrlo kvalitetnih europskih momčadi, mnoge su ove sezone igrale i Ligu prvaka. Jedino ne bih volio da moramo daleko putovati, u tim ćemo terminima imati važne utakmice s Chelseajem i Middlesbroughom. Tako da bi radije želio igrati s Lyonom nego Krasnodarom” završio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.