Može li Inter s obzirom na financijske probleme zadržati Marcela Brozovića?

Rijeka, 27.03.2021 - Kvalifikacijska utakmice za Svjetsko nogometno prvenstvo, Hrvatska - Cipar, na stadionu Rujevica. Na slici Marcelo Brozović. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Milanski Inter, novi prvak Italije, na kraju ove za njih uspješne sezone ima novi veliki cilj. Naime, Inter želi produljiti ugovor s hrvatskim reprezentativcem Marcelom Brozovićem, barem tako pišu talijanski mediji, koji su uglavnom igre Brozovića u Interu ove sezone ocijenili vrlo pozitivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo je postao nezamjenjiv kotačić u mehanizmu Intera posljednjih godina, izuzetno je hrvatski veznjak napredovao, a to se vidi kako u dresu reprezentacije tako i u dresu milanskog kluba. Navijači su mu, kako prenose talijanski mediji, ”sve oprostili, pa čak i najveće ispade”. Iz tih razloga se sjajnog Hrvata nitko ne želi odreći, pogotovo u kontekstu činjenice da u prosjeku pretrči skoro 12 kilometara po utakmici, što ga čini izuzetno zahvalnim, korisnim igračem, koji je čak i u jednoj Serie A raritet.

Brozoviću uskoro s Interom ističe ugovor, koji mu traje do 30. lipnja sljedeće godine, “Nerazzuri” bi mogli vrlo lako ostati bez Brozovića koji bi mogao preseliti u Pariz ili London gdje da dočekuju raširenih ruku.

Zato će njegov otac Ivan Brozović, koji je nedavno zamijenio dosadašnjeg zastupnika Miroslava Bičanića, već na kraju ove sezone doći u Milano kako bi se razgovaralo o produženju ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je kako će Brozovići tražiti poboljšanje ugovora, iako mu trenutačni garantira oko 3,5 milijuna eura po sezoni, što bi mogla biti nepremostiva prepreka za kineske vlasnike koji se nalaze u velikim financijskim poteškoćama, piše portal gol.dnevnik.hr.

Inter je već sada, i duže vrijeme zapravo, u ozbiljnim financijskim problemima te teško pronalaze novac za isplatu plaća igračima. Pitanje je kako će u tom kontekstu, suočeni s takvim problemima, pronaći novce za bogatije ugovore s Bastonijem, Lautarom i Brozovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.