Možete voljeti Ronalda ili ne, kao što ga mnogi ne vole, no, jedno je ipak istina i to mu svi priznaju…

Foto: Twitter

Voljeli ili ne Ronalda, a mnogi ga ne vole, jedno mu se ipak mora priznati, zna nogomet, zabija kad je najpotrebnije i zabija jako puno. Neki će reći kako se radi o ”manekenu” koji misli samo na sebe, drugi će mu zamjeriti narcisoidnost, samoljublje, međutim, svi će mu, makar i nevoljko, priznati vrhunski talent i nevjerojatni instinkt za golove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu polufinala Lige prvaka između Reala i Atletica na Santiago Bernabeu Cristiano Ronaldo zabio je čak tri pogotka, o čemu smo već pisali, time je ispisao novu stranicu povijesti ovog elitnog natjecanja.

Naime, Ronaldo je za svega 220 minuta postigao čak šest golova, misli se, naravno, i na utakmice Reala u četvrtfinalu protiv Bayerna. Atleticu je zabio u 10. minuti kada je svladao Oblaka, neki tvrde da je gol neregularan, no, tko sada ”mari za to”, još je dva gola dodao u drugom dijelu i tako na konto stavio čak 103. pogotka u Ligi prvaka. Nitko kao veliki Portugalac.

Najvažnije od svega je ipak činjenica da Cristiano trese mreže na važnim utakmicama, Ronaldo je tako postao prvi igrač u povijesti koji je u nokaut fazi postigao 50 golova, za takav mu je podvig bilo potrebno 66 utakmica. O kakvom se podvigu radi možda najbolje dokazuje činjenica da je Lionel Messi postigao ”samo” 37 golova, a Messi je prema mišljenju većine najbolji nogometaš svijeta u posljednjih desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.