Mulaomerović: Moramo ovo zaboraviti što prije

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je potpuni debakl u Sloveniji, naši susjedi su nas nadigrali sa 97:69, a nakon teškog poraza medijima su se obratili izbornik Damir Mulaomerović i Mario Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvo da čestitam Sloveniji, ovo je bila odlična predstava i prava košarkaška atmosfera. Nismo se uspjeli nositi s pritiskom. Utakmica je bila gotova u prvoj četvrtini. Oni imaju Dončića i Dragića, ali i ostale igrače, nismo mogli braniti sve. Nismo uspjeli uhvatiti neki naš ritam. Uvijek su nas vraćali nazad. Bili smo dosta tromi. Defenzivno nismo bili dobri. Moramo ovo zaboraviti ovo što prije.

Okrećemo se Finskoj, ističe izbornik:

– Jedina dobra stvar je ta što ako dobijemo Finsku da idemo dalje, prolazimo ovu prvu rundu, jer je Finska dobila Švedsku. To je jedino bilo dobro. Moramo se dignuti, igrat ćemo pred svojom publikom i moramo pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pokušavali smo, čestitam im još jednom. Moram posebno čestitati Dončiću koji je sve svoje suigrače činio boljim. Istakao bih još i Dragića, on je pravi lider. Bili su brži i bolji od nas, nahvalio je Mulaomerović Slovence.

Hezonja je bio naš najbolji pojedinac, s 22 poena nosio je koliko toliko Hrvatsku u napadu, a slaže se s izbornikom da večeras jednostavno nismo bili na razini:

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nakon ovakvih utakmica možeš napisati cijelu knjigu ili jednostavno ne komentirati. Želim čestitati Sloveniji, nismo bili na razini da ih pobijedimo, ali bit ćemo uskoro. Nastavit ćemo raditi i nadam se da ćemo dosegnuti taj nivo. Želim također čestitati Goranu Dragiću za fantastičnu karijeru, za sve ono što je napravio za svoju Sloveniju, ali i za sve nas Europljane u NBA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.