Mundo Deportivo otkriva velike planove novog predsjednika Barcelone

epa09016992 FC Barcelona's striker Leo Messi (R) celebrates after scoring the 1-0 lead during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 soccer match between FC Barcelona and Paris Saint-Germain held at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 16 February 2021. EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Kako se i očekivalo na čelu Barcelone došlo je do promjene kakvu su svi priželjkivali. Naime, Bartomeua je zamijenio vrlo moćni i uspješni bivši čelnik tog kluba Joan Laporta, od kojeg se puno očekuje. Nakon promjena na čelu katalonskog ponosa katalonski list Mundo Deportivo, koji je blizak Barci koliko i Marca Realu, u svom današnjem izdanju je otkrio transfer planove novog predsjednika Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Novi čelnik Barcelone ima velike ambicije i puno planova te se očekuje kako će momčad Barce u novoj sezoni izgledati potpuno drugačije. Prva želja Katalonaca je sjajni norveški nogometaš i zvijezda Borussije Dortmund Erling Haaland. Takva bi akcija Barcelonu mogla koštati 110 milijuna eura, novac bi se navodno namakao prodajom određenih nogometaša. Ostala pojačanja bi na Nou Camp trebali doći kao slobodni igrači, a radi se doista o velikim imenima svjetskog nogometa, s kojima bi Barca ponovno napala sam europski vrh.

Primjerice, Eric Garcia je već završen, a Laporta će pokušati zaokružiti transfere Davida Alabe, Sergija Aguera i Memphisa Depayja. Svi oni na ljeto će biti slobodni nogometaši, što itekako olakšava njihovo dovođenje te će se pregovarati samo o njihovoj budućoj plaći.

Dakako, tek će mjeseci koji predstoje pokazati koliko su takva medijska nagađanja realna. Može li uopće ovakva Barcelona držati korak s PSG-om, Manchester Cityjem…?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.