Na Rujevici tijekom utakmice Rijeka – Gent: ‘Matko Škalamera – Jedan od nas’

Foto: Snimka zaslona/torpedo.media

Navijači Rijeke pružili su podršku Matku Škalameri, također vatrenom navijaču Rijeke, na večerašnjoj utakmici na Rujevici protiv Genta u sklopu uzvratne utakmice play offa Europske lige. Uz navijače Rijeke, kako smo već pisali, podršku Škalameri pružili su i navijači Genta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaći navijači istaknuli su transparent s natpisom ”Matko Škalamera – Jedan od nas!”, kako piše portal torpedo.media posebno je značajna činjenica da su to učinili i gostujući navijači!

Tako je na tribini iza koje su se okupili fanovi Genta, večerašnjeg suparnika Rijeke u borbi za ulazak u skupine Europske lihe, postavljen transparent s porukom ”Support Škala”, odnosno – ”Podrška Škali”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, utakmica je završila 1:1, Rijeka, nažalost, nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice u Belgiji kada je Gent slavio 2:1. U grupnu fazu Europske lige prošao je belgijski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.