Nagelsmann nakon velike pobjede: ‘Normalno je da su naše ambicije porasle’

Foto: snimka zaslona

Leipzig je pod trenerskom palicom 33-godišnjeg Juliana Nagelsmanna uspio dobiti favorizirani Atletico s 2-1 i tako se plasirao u polufinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvom poluvremenu nismo uspjeli stvoriti puno prigoda, ali smo se dobro branili. Ni Atlético nije imao previše prilika. Protiv njih je teško stvarati prilike u zadnjih pola sata igre, ali na kraju je presudila naša izvedba u napadu, rekao je Leipzigov trener Nagelsmann i dodao: – Sada kada smo izborili polufinale, normalno je da želimo više. Večeras ćemo se veseliti, a sutra se fokusiramo na PSG. Bit će to još jedna teška utakmica, ali siguran sam da ćemo napraviti dobar plan za taj susret”, rekao je.

Leipzig je slavio pogocima bivšeg Dinamovca Danija Olma (51) i američkog veznjaka Tylera Adamsa (88), dok je strijelac za Atletico bio Joao Felix u 71. minuti iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.