Poljak još jednom oduševio, Nagelsmann: Nadam se da će ostati u klubu

lewandowski
epa09541284 Munich's Robert Lewandowski reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and TSG 1899 Hoffenheim in Munich, Germany, 23 October 2021. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Nevjerojatni poljski napadač Robert Lewandowski imao je još jednu noć za pamćenje u Ligi prvaka, senzacionalnim hat-trickom oborio je niz rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Bayerna je jučer u 7:1 pobjedi svog kluba upisao tri pogotka i jednu asistenciju, sva tri gola postigao je u prvom poluvremenu unutar 23 minute te je time postao igrač s najbržim hat-trickom od početka utakmice u povijesti Lige prvaka, prestigavši Marca Simonea iz Milana koji je to učinio protiv Rosenborga 1996. (24 minute).

Nakon jučerašnjeg nastupa, samo Leo Messi i Cristiano Ronaldo (obojica imaju 8) imaju više hat-trickova od Poljaka (5) u ovom natjecanju.

Poljak je s tri gola jučer prestigao i klupsku legendu Gerda Mullera te postao najbolji Bayernov strijelac u europskim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta trener Bavaraca Julian Nagelsmann pohvalio je svog napadača te govorio o produženju ugovora Poljaka koji mu ističe na kraju sljedeće sezone:

– Bio bih jako sretan kada bismo ga uspjeli zadržati ovdje u klubu, on ima sjajnu sinergiju sa suigračima, prati moje ideje i nadam se da on misli isto po pitanju ostanka.

Ovo mu je ujedno i sedma sezona za redom u kojoj je postigao više od 40 golova. To je još uspjelo jedino Ronaldu i Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenimo kako Poljak ove sezone u osam odigranih utakmica u Ligi prvaka ima 12 golova i tri asistencije te je prvi strijelac najvećeg klupskog natjecanja. Također, u Bundesligi ove sezone briljira, tamo se nalazi na vrhu liste s 28 postignutih golova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.