Najavljuje se povratak Reala treninzina, za ambiciozan povratak nogometu je i hrvatski liječnik

Foto: fah

Marca piše da nakon što je Real Sociedad najavio da će se njegovi nogometaši vratiti treninzima već u utorak, ovu su opciju počeli razmatrati i u madridskom Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je to jer smatraju kako su ‘uvjeti za to u Realu sada stvoreni’ – prvi su proglasili karantenu još 12. ožujka, nakon što je otkriveno da košarkaš Reala Trey Thompkins ima koronavirus.

Hrvatski liječnik Niko Mihić, inače šef Realove liječničke službe, sve je nogometaše i košarkaše poslao kući, pa sada smišlja novi ambiciozni plan i protokal za trenutak kad se igrači vrate treninzima.

Navodno još nisu odredili datum povratku treninzima, ali da bi ta odluka mogla doći vrlo brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.