Najbolji kad je najpotrebnije: Inter na krilima Ivana Perišića na korak do Lige prvaka!

Foto_ fah

Kad je najpotrebnije hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić, je najbolji, bilo u dresu u Intera, bilo u dresu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Inter je u ponedjeljak svladao Chievo 2:0, Perišić je zabio drugi pogodak za momčad iz Milana. Važna je to pobjeda Intera s obzirom da su mu dva kola prije kraja ovosezonske Serie A potrebna tri boda, dakle, jedna pobjeda, za plasman u Ligu prvaka. Dakako, Interu je plasman u najelitnije europsko klupsko natjecanje glavni cilj ove sezone. Perišć je do sada, računajući i pogodak Chievu, zabio osam prvenstvenih golova.

Ivan je u pravo vrijeme uhvatio pravu formu, kad je klubu najpotrebnije. Navijači su na to već navikli. Nakon jedne vrlo skromne, u golgeterskom smislu, sezone Perišić se vratio, u zadnjih sedam kola zabio je četiri super važna gola. Osim Chievu Hrvat je zabijao Genoi, Forsinoneu te Romi. Perišić se očito specijalizirao za finiš sezone, a posebno mu je ”drag” Chievo s obzirom kako je u zadnjih sedam međusobnih susreta dao sedam golova.

Bez obzira što mu u dobrom dijelu sezone lopta nije htjela u mrežu protivnika Ivan Perišić je bio i tada među najboljim igračima Intera, a i takav Perišić drugi je strijelac milanske momčadi, ispred njega je tek Argentinac, Mauro Icardi, koji je zabio samo dva gola više od hrvatskog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se u sportu stvari brzo mijenjaju, naime, donedavno, u prvom mjesecu, Perišić je razmišljao čak i o odlasku iz Intera, nisu ga štedjeli talijanski mediji, da bi kraj sezone dočekao u posve drugačijem ozračju, kao ključni čovjek bivšeg prvaka Europe.  Teško bi bez udjela Ivana Perišića Inter ove sezone uopće došao u priliku boriti se za Ligu prvaka budući da Icardiju ipak ne ide kao prijašnjih sezona.

Do kraja ovosezonske Serie A Inter igra protiv jakog Napolija te Empolija, jedna pobjeda u te dvije utakmice osigurala bi mu Ligu prvaka. Ako Ivan Perišić bude pravi gledat ćemo klub iz Milana i predstojeće jeseni u najelitnijem europskom klupskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.