Najnapadaniji hrvatski reprezentativac komentirao dosuđeni jedanaesterac za Češku: ‘Nema govora o kaznenom udarcu’

Glasgow, 18.06.2021 - Utakmica 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Ceška na Hampden Park stadionu u Glasgowu. Na slici Joško Gvardiol, Vladimir Coufal, Lukaš Masopust. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Na današnjj tiskovnoj konferenciji za medije, koju je Hrvatski nogometni savez organizirao u kampu Vatrenih u Rovinju najmlađi, ali i od tzv. hrvatskih medija najnapadaniji hrvatski reprezentativac, Joško Gvardiol, komentirao je jedanesterac koji je za Češku dosuđen nakon navodnog prekršaja Dejana Lovrena, koji je u skoku nehotice udario Patrika Schicka, nakon čega je češkom golgeteru potekla krv, da nije bilo krvi ni kaznenog udarca vrlo izgledno ne bi bilo. Naime, iz VAR sobe je glavnom sucu utakmice Carlosu del Cerro Grandeu stigao naputak da zaustavi igru te ode na centar terena kako bi pregledao usporenu snimku. Nakon čega je dosuđen jedanaesterac, za koji hrvatski nogometaši smatraju da nije postojao. Kazneni udarac je izveo Schick, iako je u tom trenutku krvario.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao lijevi bek nemam puno iskustava u skoku, ali nema ni govora o penalu. Iako puno stručnjaka tvrdi suprotno, u toj situaciji Lovren je bio usmjeren prema lopti. Nijedan čovjek na svijetu nema oči na leđima, Schicku je prokrvario nos, da nije, pitanje je bi li se uključio VAR i bi li došlo do te odluke”, rekao je mladi hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

Podsjetimo, Gvardiola su nazovi hrvatski mediji žestoko kritizirali, baš kao i izbornika Zlatka Dalića, nakon poraza od Engleske u 1. kolu Europskog prvenstva. Gvardiol je igrao na mjestu Borne Baršića koji je zapravo ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.