Najuzbudljivije momčadi lige u okršaju za polufinale Kupa

hajduk
Foto: fah

Nogometaši Hajduka i Gorice prvi su polufinalisti Hrvatskog kupa, dok će preostala dva putnika biti poznata večeras nakon susreta Osijek – Slaven Belupo, te Dinamo – Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo će danas na teren momčad Osijeka koja će ugostiti Slaven Belupo. Osijek je favorit, ulaze u ovu utakmicu kao prva momčad HNL-a, ali Slaven neće biti lak zadatak.

Nenad Bjelica će na raspolaganju imati sve nogometaše iz prošle utakmice za današnji dvoboj.

– Nakon jedne vrijedne pobjede ostvarene u zadnjim trenucima utakmice atmosfera je odlična. Imamo široki izbor igrača na svim pozicijama, 26 igrača spremnih za utakmicu. Znamo svi što nam utakmica protiv Slaven Belupa donosi, svi smo fokusirani na nju i nadam se da ćemo pokazati dobru igru i proći u idući krug, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Zoran Zekić svjestan je kako je njegova momčad u ovom dvoboju dosta slabija i kako ispred sebe imaju nikad jači Osijek:

– Kup je specifičan i vjerujem da će tako biti i sutra. Gostujemo kod trenutno najbolje momčadi u Hrvatskoj, ali ne mislimo se predati. Kada smo već došli do ove faze natjecanja, želimo napraviti sve i proći dalje. Neće biti nimalo lako, svjesni smo toga, ali borit ćemo se svih 90 ili više minuta.

Najzanimljivija utakmica četvrtfinala Kupa je ona između Dinama i Rijeke. Nogometaši Rijeke gostuju kod Dinama od 18.30 sati. Pred Rijekom je najteži mogući ispit na putu prema Rabuzinovom suncu. To je istaknuo i trener Riječana Tomić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izvukli smo najzahtjevnijeg protivnika, ali ako želimo doći do kraja moramo pobijediti sve suparnike. Moramo dati maksimum i pokušati proći u iduće kolo. Dinamo je ove sezone imao odličnih utakmica, kao i nekih faza kad nisu igrali toliko dobro. Mi moramo biti na maksimumu, taktički odigrati skoro perfektnu utakmicu.

– Uvijek je lijepo Rabuzinovo sunce dovesti pod maksimirske tribine, očekujem to i ove godine. Dat ćemo sve i u ovoj utakmici da do tog Sunca dođemo uvjerljivo, rekao je Krznar te naglasio kako će nakon dva remija ove sezone u kojima je palo čak 12 golova dobiti boljeg:

– Ono što je sigurno ova utakmica neće završiti neodlučeno jer ne može završiti neodlučeno. Ovog puta ćemo konačno dobiti boljeg. Vjerujem da ćemo to biti mi, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.