Samo za najveće: Hoće li Modrić preuzeti legendarnu Realovu desetku?

Foto: fah

Ako dođe do realizacije transfera Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida u Manchester United dres s brojem 10 mogao bi postati slobodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već mediji pišu o tome tko će naslijediti slavni desetku ‘Kraljevskog kluba’. Tako navode kako Luka Modrić nosi dres s brojem 10 u hrvatskoj reprezentaciji, dok je Marco Asensio nosio taj dres kada je igrao za španjolsku U19 reprezentaciju na Euru U19 prošle godine.

Navodno bi desetka mogla biti rezervirana i za neko od zvučnih pojačanja ovog ljeta, poput Kyliana Mbappea. No, tko god da je dobio prestižna Realova desetka uvijek je bila rezervirana za najveća imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.