(VIDEO) Najveći nogometaši današnjice: Modrić dobio mural uz Messija, Ronalda i Neymara

Foto: Twitter

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Luka Modrić dobio je u ruskom gradu Kazanju veliki mural uz najveće nogometne zvijezde današnjice Argentinca Lionela Messija, Portugalca Cristiana Ronalda i Brazilya Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić na World Cupu u Rusiji igra nogomet života i Rusi su ga svrstali uz bok najvećim nogometašima današnjice.

Hrvatski kapetan je na dosadašnjem dijelu prvenstva tri puta biran za igrača utakmice – protiv Nigerije, Argentine i protiv Rusije čime je iskočio i među glavne kandidate za “Zlatnu loptu”, nagradu za najboljeg igrača SP-a koju Međunarodna nogometna federacija (FIFA) službeno dodijeljuje od 1982. godine.

Među osvajačima ove prestižne nagrade su bili Lionel Messi, Zinedine Zidane, Ronaldo, Romario, Diego Maradona…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je ove godine u dresu Real Madrida osvojio svoju četvrtu Ligu prvaka, a u dresu ‘Kraljevskog kluba’ osvojio je ukupno čak 14 trofeja. Šest trofeja je ovojio u dresu zagrebačkog Dinama, a sada sjajnu karijeru ima priliku okruniti i pokalom u dresu hrvatske vrste.

Kazanj je jedan od gradova domaćina u kojima su se igrale utakmice World Cupa, no Hrvatska nije igrala u tom gradu. U Kazanju su željeli obilježiti SP crtanjem murala na pročeljima zgrada, a nakon Ronalda, Messija i Neymara, tu čast je dobio i Modrić.

Zanimljivo, Modrić je prije početka SP-a dobio mural i u Libanonu. U glavnom gradu Bejrutu osvanuo je golemi mural posvećenim najvećim zvijezdama SP-a. Libanonci su odabrali osam zvijezda, a među njima i kapetana Vatrenih. Modrić je u društvu Neymara, Cristiana Ronalda, Lionela Messija, Mohameda Salaha, Antoinea Griezmanna, Sergia Ramosa i Thomasa Müllera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.