Nakon Hajduka i Dinamo se javio poslije potresa u Zagrebu: ”Nema predaje, nadam se da ste svi na sigurnom”

Foto: fah

Jak potres, najveći od 1880. godine, pogodio je glavni grad Republike Hrvatske, Zagreb. Potres je bio jačine 5.3  po Richteru. Zagreb je zaljuljalo i još nekoliko manjih potresa u nizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta je velika, no, najvažniji su ljudski životi, vijesti, nažalost, nisu dobre, u potresu je teško ozlijeđeno i jedno petnaestogodišnje dijete, popucali su zidovi na zgradama diljem grada, najgore je u centru, a oštećen je i simbol Zagreba, zagrebačka katedrala.

U Petrovoj su trudnice i rodilje s malom djecom u naručjima morale napustiti rodilište i izaći na otvoreno na veliku hladnoću. U Zagrebu u jednom dijelu Hrvatske, počeo je padati snijeg, a uza sve to pandemija koronavirusa prijeti našoj domovini.  Deseci tisuća građana izašlo je na ulice Zagreba u strahu od novih potresa, a brojne dezinformacije šire se društvenim mrežama, nažalost, paniku šire i pojedini ”hrvatski” mediji.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

Jutro u Zagrebu nažalost nije dobro počelo. Nadamo se da ste svi na sigurnom i dobro. Čuvajte se. Nema predaje ??? #zagreb #dinamozagreb #hrvatska #croatia

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom potresa u Zagrebu oglasio se i Dinamo objavom na društvenim mrežama uz poruku:   “Jutro nije dobro počelo, nadamo se da ste svi na sigurnom i dobro. Čuvajte se. Nema predaje”

Hrvati ponovno zajedno, u potresu teško ozljeđeno jedno dijete, iz Hajduka poručili: ”Drži nam se naš Zagrebe”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku Zagrebu, kako smo već pisali, poslao je i HNK Hajduk, a u poruci stoji: ”Drži se Zagrebe!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.