Nakon otkaza Kosu: NO Hajduka raspisao natječaj za novog predsjednika Uprave

Foto: fah

Nadzorni odbor (NO) Hajduka u subotu je donio odluku o raspisivanju natječaja za izbor predsjednika Uprave kluba koji će naslijediti na to dužnosti Ivana Kosa koji je nedavno s Hajdukom dogovorio sporazumni raskid suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadzorni odbor za predsjednika Uprave Hajduka, kako navodi službena klupska stranica, “traži osobu koja je spremna dijeliti vrijednosti i kulturu Hajduka, povezivati navijače, članove, zaposlenike i sve druge dionike, te sa svim dionicima dijeliti stručnost, profesionalizam i strast u ostvarivanju daljnjeg razvoja Kluba.”

Ova odluka o raspisivanju natječaja za predsjednika Uprave Hajduka donesena je 13 dana nakon što je 23. travnja ove godine Nadzorni odbor dogovorio sporazumni raskid suradnje s predsjednikom Uprave kluba Ivanom Kosom koji je nastavio obnašati tu dužnost u prijelaznom razdoblju do imenovanja novog predsjednika Uprave.

U natječaju se navodi kako je uvjet za predsjednika Uprave Hajduka da ima završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski, diplomski ili dodiplomski sveučilišni studij ili viši akademski stupanj, te da ima najmanje pet godina radnog iskustva na upravljačkim poslovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također se ističe kako je uvjet za predsjednika Uprave Hajduka aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, te da ima izražene organizacijske, analitičke, pregovaračke i komunikacijske vještine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.