Nakon poraza Belgije novinar postavio pitanje De Bruyneu na engleskom on se okrenuo i otišao

Foto: fah

Reprezentacija Belgije uoči Europskog prvenstva tretirana je kao jedan od favorita, no sinoć su u za njih ”laganoj skupini” poraženi od Slovačke. Slovaci su slavili 1:0, momčad koja još uvijek vrvi brojnim zvijezdama kao pokisla napustila je teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tragičar ove utakmice u skupini E bio je belgijski napadač Romelu Lukaku, koji je upropastio nekoliko velikih prilika, a kad je i zabijao golove poništeni su mu zbog zaleđa ili zbog igranja rukom njegovog suigrača. Naravno, kao i u slučaju Hrvatske, koja je poražena na startu od ipak daleko ozbiljnije reprezentacije, Belgija još uvijek sve čvrsto drži u svojim rukama.

Nakon utakmice u centru pozornosti bio je posve očekivano  kapetan Belgije i nogometaš Manchester Cityja Kevin de Bruyne koji je jednostavno otišao nakon što mu je jedan novinar postavio pitanje na engleskom jeziku.

“Samo jedno pitanje na engleskom jeziku, molim te”, rekao je novinar, a onda se De Bruyne jednostavno oglušio na pitanje te je otišao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nikome nije jasno zašto je to napravio s obzirom kako je nekoliko minuta prije toga posve normalno odgovarao na novinarska pitanja.

“Velika šteta. Igrali smo dobro, a onda pravimo grešku i primimo gol. Nakon toga nam je trebalo vremena da se vratimo u utakmicu.

U drugom poluvremenu je sve bilo dosta bolje i zaslužili smo pobjedu. Poništena su nam dva gola i to je nogomet”, kazao je De Bruyne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.