Nakon poraza od Reala u Ligi prvaka: Antonio Conte mogao bi preuzeti PSG!

Foto: fah

Nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka, čelnici PSG-a žele u novu sezonu krenuti sa novim trenerom, a francuski mediji tvrde da bi to trebao biti Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je uspješno vodio Sevillu, trener Unai Emery očito nije u stanju odvesti PSG do naslova u Ligi prvaka. Prošele sezone ispali su u osmini finala od Barcelone iako su imali prednost od 4-0 iz prve utakmice, a ove su ponovno zaustavljeni u osmini finala, ovaj puta koban za njih bio je Real Madrid.

Conte je stalno u sukobu sa vodstvom Chelseaja, koje nije u stanju dovesti niti jednog igrača kojeg je tražio, a francuski mediji tvrde da je njegov menadžer ovih dana viđen u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.