Nakon sezone koja je završila porazom u finalu Lige prvaka emotivnu poruku navijačima je poslao i Miralem Pjanić

Foto: fah

Igrač Juventusa i najbolji nogometaš Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić jedan je od trojice nogometaša iz redova europskog doprvaka koji su izabrani u UEFA-inu momčad godine Lige prvaka, uz njih UEFA je izabrala i šest igrača Reala, a među njima i Luku Modrića. Spomenimo kako su uz Pjanića u momčadi sezone iz redova Juventusa Gianluigi Buffon te Leonardo Bonucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni nogometaš Juventusa Miralem Pjanić u ponedjeljak je poslao emotivnu poruku navijačima te im je poručio kako će pehar Lige prvaka, koji se u Torinu tako dugo čeka, uzeti iduće sezone. Naravno, neće biti lako. Real će braniti, a tu će biti i Barcelona te ostali europski velikani.

“Bilo je teško nakon utakmice. I sada je teško, ali sam ponosan jer sam dio ove momčadi,

U svakom smo se natjecanju borili do samoga kraja, željeli smo svaki naslov donijeti kući, a posljednji je bio naš san… Nažalost, nije prošlo onako kako smo željeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali sam siguran da će sljedeće sezone ova momčad ponovno otići do finala i da će uzeti i ovaj trofej. Hvala svima za podršku tijekom sezone,” završio je Pjanić svoju objavio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.