(VIDEO) Nakon šokantnog poraza i ispadanja od Seville u Ligi prvaka Jose Mourinho razočarao navijače: ‘To je nogomet, nemamo vremena za dramu’

Foto: fah

Nakon šokantnog poraza Manchester Uniteda na Old Traffordu od Seville 2:1 te ispadanja iz Lige prvaka već u osmini finala navijači nisu presretni, još će manje biti presretni kad se upoznaju s izjavama trenera Jose Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvi gol na ovoj utakmici je uvijek najvažniji i od početka se znalo koliko donosi. Ne samo zbog rezultata iz prve utakmice već zbog profila utakmice. Pokušali smo biti agresivni s puno intenziteta od prve minute, no nismo zabili, a Sevilla je progresivno čuvala loptu te tako kontrolirala utakmicu”, rekao je Mourinho nakon susreta nakon čega je dodao:

“Imali smo dobrih prilika za gol, ali oni su ti koji su uspjeli prvi zabiti i od tog trenutka sve je postalo puno više emocionalno. Drugi gol je sve učinio nemogućim.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza i ispadanja od Seville Jose Mourinho okrenuo se floskulama koje možda mogu proći u manjim klubovima, ali ne i klubu koji je navikao na trofeje. Ove sezone Manchester United rano je ispao iz utrke za naslov u Premiershipu, a sad je eto na startu nokaut faze Lige prvaka ispao od protivnika od kojeg nitko nije vjerovao da može ispasti, barem ne nitko u Manchesteru.

“To je nogomet, sutra je novi dan i u subotu nova utakmica. Zadovoljan sam jer moji igrači ne skrivaju tugu, ali nemamo vremena za dramu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.