Nakon treninga pokušao se osvježiti u rijeci: Mladog nogometaša usmrtio krokodil

Foto: Snimka zaslona

Mladi nogometaš se nakon treninga odlučio osvježiti u rijeci kada ga je napao krokodil nanijevši mu smrtonosne ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Estevao se odlučio osvježiti. Krokodil se pojavio u sekundi. Zgrabio ga je za nogu i odvukao. Kasnije ga je pustio, ali bilo je kasno. Prijatelji koji su bili u blizini čuli su vrisak, ali ništa nisu mogli učiniti. Nažalost, ozljede su bile smrtonosne,” kazao je trener momčadi Edy Carvalho.

Klub je o nesreći izvijestio na svojim stranicama.

“Tugujemo za našim igračem, bratom, prijateljem, sinom. Imao je samo 19 godina i svjetlu budućnost,” poručili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.