Napadač Arsenala Alexis Sanchez tek na ljeto u Mancheter Cityju?

Foto: fah

Napadač londonskog Arsenala Alexis Sanchez, koji je još prošlo ljeto trebao prijeći u Manchester City, prema svemu sudeći neće ostvariti taj transfer do sljedećeg ljeta, pišu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pep Guardiola je čelnicima Manchester Cityja iznio planove za jačanje igračkog kadra u sljedećih godinu i pol, a 29-godišnji čileanski napadač kojeg je trenirao u Barceloni još se uvijek nalazi na njegovoj listi, baš kao što je to bilo i prošlo ljeto, kad je dogovor s Arsenalom propao, jer Arsene Wenger nije pronašao adekvatnu zamjenu za Sancheza.

Iako bi Čileanac rado došao u svlačionicu kluba koji nezadrživo juri prema naslovu engleskog prvaka, a u igri je za trofeje i u preostala tri natjecanja, dva engleska Kupa i Ligi prvaka, čini se da ‘građani’ ne žele narušiti uspostavljenu igračku hijerarhiju.

Sancheza bi u svojoj svlačionici željeli vidjeti mnogi klubovi, ali čini se da je Manchester City još uvijek na vrhu njegove liste želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne ode li u siječanjskom prijelaznom roku iz Arsenala, Sanchez će na ljeto postati slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.