Napoli deklasirao Fiorentinu, gosti promašili nekoliko velikih prilika

Foto: fah

Napoli je u svojoj najboljoj utakmici godine deklasirao Fiorentinu, bilo je čak 6:0 za klub u kojem je svojedobno igrao, danas, nažalost, pokojni Diego Armando Maradona. Iako je rezultat bio 6:0 za Napoli on ipak nije realan, s obzirom na viđeno tijekom utakmice. Fiorentina je previše toga promašila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je poveo već u petoj minuti susreta, kada je pogodio za 1:0 Insigne. U ostatku utakmice domaćin je nemilosrdno kažnjavao svaku pogrešku gostiju. Fiorentina je preuzela inicijativu, stvarali su prilike, pogodili su čak i gredu. Ospina je izveo čudo poslije šuta Riberyja, a Birgahi je iz odlične pozicije šutirao pored gola. Kazna, kako to već biva, za promašaje je stigla u završnici prvog poluvremena kada su Partenopei iz tri šuta postigli tri gola. Redom su pogađali Demme, Lozano i Zielinski.

U nastavku utakmice ista priča, Fiorentina je krenula bolje, stvorila nekoliko situacija za pogodak, no ponovno je pogađao Napoli. Naime, u 71. minuti jedanaesterac je uspješno realizirao Insigne.

Nogometaši Fiorentine pokušali su do kraja susreta postići počasni pogodak, umjesto toga primili su još jedan. Naime, s ruba kaznenog prostora poslije lijepe solo akcije zabio je pričuvni igrač Napolija Politano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.