Napustio Hrvatsku nakon sloma nacističke ‘Krajine’: Vučićev tabloid o nogometašu rođenom u Kninu, koji tvrdi kako se rodio u ‘srpskoj Dalmaciji’

Foto: Instagram

Srbijanski predsjednik, bolje rečeno diktator, bivši šegrt fašističkog ratnog zločinca, Vojislava Šešelja, Aleksandar Vučić, na svojoj strani ima gotovo sve medije, ako ih tako uopće možemo zvati, u Srbiji. Među njima je, naravno, i jedan od najekstremnijih, tabloid Informer, koji donosi razgovor s nogometašem koji je rođen u Hrvatskoj, a koji tvrdi kako se rodio u ”srpskoj Dalmaciji.” Radi se o golmanu Crvene zvezde, Milanu Borjanu, inače kanadskom reprezentativcu, koji se 1987. godine rodio u Kninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Crvene Zvezde rođen u Hrvatskoj tvrdi: ‘To nije točno, rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto’

Iako Borjan sam tvrdi kako je rođen u ‘srpskom’ Kninu, a i cijelu Dalmaciju naziva ‘srpskom’, izborniku kanadske reprezentacije to nimalo ne smeta te ovog radikala, fašističkih pretenzija, i dalje zove u reprezentaciju. Naime, Borjan tvrdi kako ”svaki pravi Kninjanin navija za Crvenu zvezdu”, a nedavno je, kako smo već pisali, otkrio svoju ”istinu” o odlasku iz Hrvatske. Naime, Hrvatsku je napustio nakon sloma nacističke paradržave, takozvane Republike Srpske Krajine.

”Moja obitelj živjela je lijepo u Kninu, a 1995. godine kada se dogodio rat došli smo u Beograd bez ičega, sve smo izgubili”, rekao je, kako smo već spomenuli, ljubimac Delija, Milan Borjan, u emisiji ‘Lično, nezvanično’ dok se na zidu nalazila slika s motivima Crvene zvezde i natpis ‘Knin’ na ćirilici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Došli smo u Beograd bez ičega. Prodavali smo jagode sa šlagom, a otac je imao kiosk. Od prvih zarađenih novaca kupio sam vratarske rukavice. Tada smo predali papire za SAD, Australiju, Kanadu i Zimbabve, a tada je otac 2000. godine odlučio da idemo u Kanadu. Obitelj i dalje živi u Kanadi i ne planiraju se vraćati”, kazao je Borjan.

A režimski tabloid Aleksandra Vučića, Informer, piše:

Borjan je otkrio kako želi karijeru završiti u Zvezdi s kojom ima ugovor još tri i pol godine.  A želja za završetkom karijere u Zvezdi mogla bi mu se i ostvariti jer je Borjan nedavno dobio i veliku čast u beogradskom prvoligašu. Naime, postao je kapetan kluba nakon što je klub napustio Nijemac Marko Marin. Kapetansku traku mu je dao trener Zvezde Dejan Stanković, a nakon prijateljske utakmice s Ludogorecom mediji su oduševljeni Borjanovim ponašanjem na terenu i time kako je govorio igračima što da rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Često je Borjan dovikivao svojim suigračima, upozoravao ih da im je protivnik za petama…”, piše  Informer.

Milan Borjan je novi kapetan Crvene zvezde. Kakav ”kapiten” takav i klub, s tenkom ispred stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.