Nastavljaju se kukavički napadi na Luku Modrića iz ‘tabora’ Cristiana Ronalda…

Foto: fah, montaža narod.hr

Iz ”tabora” Cristiana Ronalda očito se ne mire s činjenicom da slavni Portugalac nije više najbolji igrač Europe. I dok Lionel Messi uglavnom šuti, iz smjera Ronalda, iako se direktno ne radi o njemu, stižu otrovne strelice uperene protiv najboljeg igrača Europe Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najprije je nakon što je kapetan hrvatske reprezentacije proglašen najboljim igračem Europe za 2018. godinu reagirao Ronaldov menadžer, Jorge Mendes. Njemu se očito nije svidjela odluka UEFA-e u Monte Carlu, Mendes je nakon proglašenja rekao: ”Ovo je smiješna i sramotna odluka ! Pobjednik uopće nije bio upitan jer je Ronaldo najbolji…”

Neki će reći kako Cristiano Ronaldo nema nikakve veze s time, međutim, ne mogu biti slučajne reakcije koje dolaze od ljudi bliskih portugalskom nogometašu, koji je s reprezentacijom ispao već u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.  Reagirala je sestra nogometne zvijezde, Katia Aveiro, i to objavom na Instagramu.

“Svatko donosi svoj zaključak,” napisala je Katia te je objavila statistiku iz Lige prvaka dvojice do jučer navodno bliskih suigrača Reala. Naravno, zaboravila je pritom napisati da su vezni nogometaši kraljevskog kluba omogućili Ronaldo postizanje velikog broja golova. Ne samo, dakako, Luka nego i Marcelo, Kroos, Bale

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Na lijevoj je slici Cristiano, koji je u 12 utakmica zabio 15 golova te imao tri asistencije, u četiri je navrata bio proglašen najboljim igračem utakmice, na desnoj je slici kapetan Vatrenih, Luka Modrić. Luka je za Real u Ligi prvaka odigrao 11 utakmica, postigao jedan gol te imao jednu asistenciju. Hrvatski nogometaš ima nulu u rubrici ”igrača utakmice.”

Dakako, usporedbu sa SP-a, zbog čega je Modrić i proglašen najboljim igračem Europe, u Rusiji nije objavila, prije svega zato jer od osmine finala na Svjetskom prvenstvu Ronalda više nije bilo.

Da je Ronaldu i njegovom taboru teško pao poraz u Monte Carlu najbolje pokazuje činjenica koja zapravo sve govori, Cristiano uopće nije ni došao na svečanu ceremoniju, što je pak dokaz nedostatka kućnog odgoja, možda bolje rečeno elementarne pristojnosti.  Nije pomogla ni činjenica, koja očito Portugalcu nije bitna, naime  Luka i Cristiano godinama su zajedno žarili i palili Europom u dresu Reala. Cristiano na kraju nije ni stisnuo ruku Hrvatu što bi učinio svaki sportaš i svaki bivši kolega, na kraju krajeva i prijatelj. Govorilo se i pisalo da su prijatelji dok su zajedno branili boje Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito umjesto ‘kukavice” Cristiana Ronalda govore drugi, skrivajući se iz njegovih leđa, što on šutnjom odobrava. Naime, da je Ronaldo rekao samo jednu riječ nitko se iz njegov tabora ne bi usudio tako nisko ići na dojučerašnjeg suigrača i ”prijatelja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.