Navijač poručio Čeferinu: ‘Donesite mudru odluku unatoč činjenici što će vas možda financijski pogoditi’

Foto: Twitter

Belgijski nogometni savez zaključio je svoju nogometnu sezonu tako što je Club Brugge, a predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin je zaprijetio izbacivanjem njihovih klubova iz europskih uzbuđenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jeku pandemije koronavirusa to se nije baš svima svidjelo, a jedan navijač je odlučio odgovoriti.

“Prebacivanje Eura nikako nije akt solidarnosti, kako ste ga nazvali, već pokušaj da zaštitite vlastiti novac! Zato je jako licemjerno što vršite pritisak na Saveze da igraju bez navijača, kad niti vi to ne radite zbog vašeg financijskog interesa”, napisao mu je Birger Vandendriessche.

“Imate obitelj i djecu. Biste li, gospodine Čeferin, pustili vašu kći na javne skupove ovog ljeta? Biste li ju pustili na utakmicu? I nije baš da bi, i u slučaju da se igra bez gledatelja, ta brojka spala na 22 aktera. Pomislite samo na redare, policajce, kuhare, ekonome, radnike održavanja, kamermane, novinare…”, napisao je navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nogomet bez navijača je ništa. Donesite mudru odluku unatoč činjenici što će vas možda financijski pogoditi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.