Navijači Hajduka ljutnju pokazali i na Facebooku: ‘Jedva čekam čuti kako je i za ovo kriv HNS’

Foto: fah

Šokantno ispadanja Hajduka od malteškog sastava Gzira United, već u prvom pretkolu Europske lige izazvalo je dramu i kaos na Poljudu, ali i na Facebooku gdje su se oglasili ljuti navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najveća sramota u 108 godina postojanja kluba.Odmah treneru i sportskom direktoru otkaz bez razmišljanja”, poručio je jedan navijač.

Mnogli su pisali o udruzi ‘Naš Hajduk’, a veliki je broj onih koji poručuju da moraju otići Marin Brbić, Saša Bjelanović i Siniša Oreščanin.

“Sramota, ljudima koji su kupili pretplatničke karte za ovu sezonu savjetujem da ih još večeras svi poderu… Neka igraju na praznom stadionu”, poručuje drugi navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve igrače poslati na bauštelu,,dati im motike-lopate i neka udaraju od jutra do mraka i tako do mirovine. Ostavite se nogometa jer to definitivno nije za vas”, oštar je drugi navijač.

“Rezultat je trend, “Naš Hajduk” je vječan… Uplatite pretplate još danas….”, dodaje drugi.

” Da Brbić, Bjelanović i Brkljača imaju imalo obraza, večeras bi trebali već ostavke dat. I mogli bi reć malo koliko je bila detaljna istraga u Gojunove navode. Ali ne, lakše će bit dat otkaz treneru i vratit Burića ili koga već”, piše drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Jedva čekam čuti kako je i za ovo kriv HNS. Ostavke uprave i stožera (teško se isti može nazvati stručnim) dok je još vrijeme da i ova sezona ne ode u nepovrat”, piše treći.

Više pogledajte ispod objave:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.