Presretni trener Gzire nakon senzacionalne pobjede na Poljudu: ‘Motivirale su nas novine…’

Foto: fah

Hajduk je, kako smo već pisali, senzacionalno ispao iz Europe od skromne malteške Gzire i to usred Splita. Naime, Hajduk je poražen 3:1 iako je vodio 1:0 te imao prednost iz prve utakmice 2:0. Hajdukovci su tako ispali već u prvom pretkolu Europske lige, sredinom srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice velikog razloga za zadovoljstvo imao je Giovanni Tedesco, presretni trener Gzire:

“Motivirale su nas novine, kada smo pročitali da se očekuje golijada Hajduka protiv Gzire na Poljudu. Eno, novine vise u našoj svlačionici. Ponosni smo što smo pobijedili ovako veliki klub kao što je Hajduk. Do 17 sati bili smo spremni na poraz, ali onda smo vidjeli članak u novinama. Ovo je bila najvažnija utakmica u mojoj karijeri”, rekao je talijanski trener.

Podsjetimo…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokantno ispadanja Hajduka od malteškog sastava Gzira United, već u prvom pretkolu Europske lige izazvalo je dramu i kaos na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina navijača je nakon završetka utakmice utrčala na travnjak i pokušala napasti igrače, ali ih je u tome spriječila policija. Nekoliko navijača čak se probilo do centra.

Napeto je bilo i na zapadnoj tribini gdje se dio navijača pokušao probiti do svečane lože i napasti čelnike Hajduka. Navijači su okružili ložu i vrijeđali čelnike Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija se smirila tek nakon dolaska interventne policije.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.