Navijači o Jakobušiću: Obrambeni potez kako se ne bi prozivalo glavnog krivca – Naš Hajduk

eura
Foto: fah

Lukša Jakobušić više nije predsjednik Uprave Hajduka, odlučio je Nadzorni odbor kluba nakon još jednog, sad trećeg uzastopnog poraza momčadi u prvenstvu. Brojni navijači komentirali su ovu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa dobro jeste li vi normalni? Smijenit Lukšu koji je digao Hajduk ni iz čega zbog par izgubljenih utakmica, a čovjeku ionako ističe mandat za dva mjeseca? Dakle nema kazni igračima, nema preispitivanja rada kondicijskih trenera i liječničke službe, nema smjene trenera ali ćemo se zato riješit predsjednika Uprave. Sramota, sramota, sramota!” navode neki u komentarima.

Donosimo još komentara: “Možemo se pozdraviti i s Livajom, Perišićem i još pokojim igračem… Hvala Lukša na uspjesima zadnje tri godine, vraćamo se borbi za peto mjesto”, “Kad će se pokucat na vrata udruge Naš Hajduk koja sve ove predsjednike, nadzornike i ostale bira već 14 godina bez ikakvog rezultata i ikakve odgovornosti s debelim minusom u blagajni?! Smjena Lukše je samo jedan obrambeni potez kako se ne bi propitkivalo i prozivalo glavnog krivca – udrugu Naš Hajduk”.

Najbolji predsjednik Hajduka u posljednjih 20 godina, uvjerljivo. Nažalost, falio je taj mali korak da nas dovedeš do ekstaze i jedina zamjerka u tvom mandatu, a to je da pogodiš trenera. Doktore, hvala na svemu i sretno”, pišu navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.