Navijači zbog Solskjaera prozivaju legendu kluba, a poznat je prvi favorit za nasljednika

Foto: fah

Ole Gunnar Solskjaer teško će ostati trener Manchester Uniteda nakon katastrofalnog izdanja u nedjelju kada je njegova momčad posramljena na Old Traffordu od Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni vragovi nisu izgledali dobro, propusna je bila obrana, momčad Jürgen Kloppa sve je već riješila u prvom poluvremenu kada je bilo 4:0, a kasnije su samo održavali prednost te zabili još jedan gol u drugom dijelu.

United je trenutačno na sedmom mjestu engleske Premier lige s 14 bodova, osam manje od vodećeg Cityja. U posljednje četiri utakmice u Premier ligi Manchester United je upisao tri i poraza uz jedan remi.

Fabrizio Romano, ugledni talijanski nogometni novinar, već je istaknuo prvog kandidata za klupu Uniteda ako se uprava odluči zahvaliti legendarnom Norvežaninu. Antonio Conte, iskusni Talijan koji je posljednje radio s Interom, veliki je favorit za preuzimanje velikana iz Manchestera, a iako nikad nije volio preuzimati klubovi usred sezone, iznimku bi napravio samo za United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kluba još treba donijeti konačnu odluku o Solskjaeru pa zasad nema službenih razgovora s drugim kandidatima. Kako navode engleski mediji Solskjaer ima sve manju podršku i u svlačionici među igračima. Zanimljivo, mnogi navijači napali su bivšeg braniča Uniteda, a danas komentatora Garyja Nevillea zbog podrške Solskjaeru uz tvrdnju da to radi samo zbog prijateljstva s Norvežaninom.

– Da ste mi rekli prije 22 godine da će se navijači Uniteda okrenuti protiv mene jer podržavam čovjeka koji nam je osvojio Ligu prvaka, rekao bih da nema šanse! Ali 2021. godina je ljudi! U “Johnson eri” sve može, odgovorio im je Neville.

Uz Contea, nekoliko imena navodi se kao mogućeg trenera Uniteda, tu su Zinedine Zidane, Brendan Rodgers, Luis Enrique i Erik ten Hag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.