Navodno pao dogovor s Bobanom: Luka Modrić na korak do prelaska u Milan?

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, prema informacijama koje dolaze iz Italije, sve je bliže Milanu. Naime, navodno je stvar u svoje ruke uzeo bivši kapetan Vatrenih i bivši igrač Milana, danas jedan od dužnosnika spomenutog kluba, Zvonimir Boban. Naime, Boban je navodno sinoć u u hotelu Four Seasons dogovorio transfer s menadžerom hrvatskog kapetana Vladom Lemićem. Tako tvrde Talijani…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je kapetan hrvatske reprezentacije i prošle godine najbolji igrač svijeta prihvatio dvogodišnji ugovor u iznosu od sedam i pol milijuna eura po sezoni, naravno, tu su i bonusi prema kojima bi Modrić trebao dobiti dodatnih po milijun eura ako bi Milan postao prvak Italije, na što sedmerostruki prvak Europe čeka osam godina. Veliki dio navijača s velikim zanimanjem prati sve što se događa glede eventualnog transfera zvijezde Reala u Milan. Naime, Luka je veliko nogometno ime, s Realom je osvojio tri uzastopne Lige prvaka, a s hrvatskom reprezentacijom drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu prošle godine u Rusiji. Navijači Milana se nadaju kako će se ova priča okončati na pozitivan način za njihov kluba, iako još uvijek, dakako, nije gotovo, ni blizu.

Nakon što je navodno sve dogovorio s Lukom Boban se okreće novim igračima koji bi mogli biti potencijalna pojačanja za klub koji već godinama prati nedodirljivost Juventusa u talijanskom prvenstvu. No, prije toga Zvone treba postići dogovor s prvim čovjekom Reala, Florentinom Perezom, koji ipak odlučuje o Modriću. Navodno je Perez spreman prodati Luku nakon realizacije transfera Donnyja van de Beeka iz Ajaxa. Tek tada bi Perez mogao dati zeleno svjetlo Luki i Milanu.  Navodno i Luka Modrić, koji je u sjajnim odnosima s Bobanom, ima veliku želju odraditi koju sezonu u Milanu prije nego li objesi kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu postavlja se pitanje kako će sve to Milan, koji ima problema s financijskim fair-playom, zbog kojeg je, podsjetimo, morao odustati od Europske lige u novoj sezoni, platiti. Kombinacija je puno, na potezu su Boban i Paolo Maldini. Kreatori novog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.