Nažalost, bez Hrvatske: Utakmicom Slovenije i Srbije počinje Europsko prvenstvo u futsalu

Foto: fah

Utakmicom reprezentacije Slovenije i Srbije u utorak 30. siječnja u 18,00 sati u Ljubljani počinje Europsko prvenstvo u futsalu na kojem ovoga puta neće biti i hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je put u Sloveniju lovila u rujnu u dvije kvalifikacijske utakmice protiv Francuske i nažalost, nije uspjela. Nakon što je prvi susret u Orchiesu završio 1-1, odabranici hrvatskog izbornika Mate Stankovića su u Dubrovniku izgubili 4-5 i tako ostali bez plasmana na EURO.

Na Europskom prvenstvo će nastupiti 12 reprezentacije podijeljenih u četiri skupine po tri ekipe. Plasman u četvrtfinale izborit će po dvije najbolje vrste iz svake skupine.

Naslov europskih prvaka s posljednjeg prvenstva u Srbiji 2016. godine brane Španjolci, a Hrvatska je na tom prvenstvu bila deveta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EURO u Sloveniji traje od 30. siječnja do 10. veljače.

SKUPINE
SKUPINA A: Slovenija, Italija, Srbija
SKUPINA B: Rusija, Kazahstan, Poljska
SKUPINA C: Portugal, Ukrajina, Rumunjska
SKUPINA D: Španjolska, Francuska, Azerbajdžan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.